VAŠ STOMATOLOG OD POVERENJA

Stomatološka ordinacija dr Fedor Marijanski je osnovana 1988. godine u Novom Sadu. Tokom višedecenijskog rada, sa našim pacijentima smo izgradili odnos pun poverenja, a naša ordinacija je postala prava porodična. Kod nas dolaze ljudi iz celog sveta, a po preporuci drugih pacijenata.

Naša stomatološka ordinacija nosi ime po svom osnivaču i vlasniku,  dr Fedoru Marijanskom , specijalisti oralne hirurgije, uglednom doktoru, predavaču, tutoru njujorškog univerziteta.

Svoje znanje iz oblasti implantologije, parodontologije i protetike, dr Marijanski je usavršavao u Nemačkoj, Italiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Francuskoj i SAD.

Postdiplomske studije iz implantologije i parodontologije završio je na Univerzitetu New York, kao član italijanske asocijacije pri Univerzitetu New York- College of Dentistry.

Na čelu sa dr Marijanskim, naš ordinacijski  tim, sačinjen od 6 doktora i 3 stomatološke sestre, predano i u skladu sa najvišim standardima struke, pruža vam vrhunske usluge u svim granama stomatologije.

Naši specijalisti iz oblasti oralne hirurgije sa parodontologijom i implantologijom, stomatološke protetike i ortopedije vilica, redovno prate inovacije, prisustvuju kongresima i edukacijama.

Tradiciju uspešnog rada ordinacije nastavljaju 3 mlada stomatologa, članovi uže porodice dr Marijanskog.

Spoj dugogodišnjeg iskustva i stalnog profesionalnog usavršavanja čine naš posvećeni tim koji složno funkcioniše u najboljem interesu pacijenata.

Sve stomatološke usluge na jednom mestu

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu i stručnosti, u prijateljskom i profesionalnom okruženju naše ordinacije, pronaći ćete pravo rešenje svih Vaših stomatoloških problema.

Naša vizija je da, kroz individualni pristup i veliku posvećenost, svakom pacijentu osiguramo vrhunski tretman i jedno pozitivno iskustvo.

Znamo koliko je važno da se pacijenti osećaju opušteno i prijatno, te kod nas uvek vlada dobra radna atmosfera, ispunjena smehom i muzikom.

0 +

Godina uspešnog rada

0

Doktora

0 +

Zadovoljnih pacijenata

0 +

Sertifikata

UPOZNAJTE NAŠ TIM

DR FEDOR MARIJANSKI

Specijalista oralne hirurgije

DR DRAGANA BAMBIĆ

Specijalista stomatološke protetike

DR NATAŠA JOVANOVIĆ

Doktor stomatologije

DR VANDA MARIJANSKI

Doktor stomatologije

DR ALEKSANDAR MARIJANSKI

Doktor stomatologije

DR ALEKSANDRA MARIJANSKI

Doktor stomatologije

JELENA BANJAC

Stomatološka sestra

SUZANA STANKOVIĆ

Stomatološka sestra

MIKA UZELAC

Stomatološka sestra

Scroll to Top